Prenumerera på nyhetsbrev

Habilitering & Hälsa har två nyhetsbrev: Funktion i fokus och Kurser och arrangemang.

Funktion i fokus

I nyhetsbrevet Funktion i fokus får du bland annat tips på intressanta artiklar, aktuell forskning och nya avsnitt av podden Funka olika.

 Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet Funktion i fokus

E-postadress

Genom att trycka på prenumerera-knappen, samtycker jag till att Habilitering & Hälsa hanterar min e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till mig.

> Läs tidigare nyhetsbrev

Kurser och arrangemang

I nyhetsbrevet Kurser och arrangemang informerar vi om aktuella utbildningar och kurser för anhöriga och andra närstående.

 Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet Kurser och arrangemang

E-postadress


Genom att trycka på prenumerera-knappen, samtycker jag till att Habilitering & Hälsa hanterar min e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till mig.

E-postadressen används uteslutande för nyhetsbreven och kommer inte att används för andra ändamål. Habilitering & Hälsa behandlar dina kontaktuppgifter (e-postadress) för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev. Vi gör det med stöd av ett samtycke från dig. Du kan när som helst avanmäla dig från din prenumeration via länken i varje nyhetsbrev  och vi tar då bort dina uppgifter ur vårt prenumerationsregister. Vi kommer att behandla dina kontaktuppgifter så länge du väljer att få våra nyhetsbrev.